top of page
Zoeken

Alles over je eerste 14 dagen met Sinque

Voor je met Sinque inzage krijgt in je toekomstige gewicht moet je eerst de eerste 14 dagen

doorkomen. We gebruiken deze periode graag om je via de app uit te leggen hoe Sinque precies in zijn werk gaat.

Hoewel dit uiteraard een leuke en spannende tijd is, snappen we ook heus dat het een flinke oefening voor je geduld kan zijn. In deze blog willen we je daarom graag een beetje steunen, door je wat meer inzage te geven over waarom je precies deze 14 dagen moet wachten. Bovendien hebben we een paar handige tips voor je om deze dagen makkelijk door te komen!


Waarom 14 dagen?

Voordat Sinque je gewicht kan voorspellen, moet het eerst inzicht krijgen in de schommelingen in je gewicht. Je gewicht is namelijk niet constant, maar schommelt constant. Het doel is daarom om in deze periode al je individuele metingen samen te bundelen, en zo je gewichtstrend te leren kennen. Gedurende deze twee weken is het daarom belangrijk dat je ten minste 4 keer per week, maar het liefst elke dag op de Home Monitor staat. Hoe meer metingen je doet, hoe beter het profiel dat we van je kunnen maken. Meerdere metingen per dag zijn ook toegestaan!


Met deze informatie kan ons algoritme met behulp van kunstmatige intelligentie, op basis van je persoonlijke profiel, het patroon van je gewichtsfluctuaties bepalen. Met deze gewichtsfluctuaties als input voorspelt ons algoritme vervolgens je huidige- maar ook je toekomstige gewichtstrend voor de komende twee weken!


Tips om door de eerste 14 dagen te komen

We hebben een aantal tips voor je, die je zeker zullen helpen om succesvol door de eerste 14 dagen te komen. Ze luiden als volgt:

  1. Zorg dat Sinque in je dagelijkse routine wordt opgenomen. Ga bijvoorbeeld elke dag na het tandenpoetsen, of tijdens je lunchpauze op de Home Monitor staan. Zo hoef je er na een paar dagen niet eens meer over na te denken en gaat het vanzelf.

  2. Zorg dat de Home Monitor op een goed bereikbare, vaste plek in huis staat. Het liefst op een plek waar je elke dag komt. Bijvoorbeeld in de badkamer of je slaapkamer.

  3. Maak gebruik van onze bericht functies. Dit zijn motiverende berichten die je tijdens een weging en via push-notificaties ontvangt. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, en krijg je alle informatie die je nodig hebt. Wil je weten hoe je push-berichten activeert? Onder de veelgestelde vragen vind je de stappen die je moet doorlopen op jouw toestel (onder het kopje 'De Sinque App').

  4. Soms hebben we nog iets meer metingen nodig om je gewichtstrend goed te kunnen bepalen. Nadat je een aantal dagen doorweegt zal de Sinque Dial alsnog getoond worden zodra er voldoende informatie beschikbaar is. Reserveer daarom een periode van 3 weken vanaf de start om de gewichtstrend te bepalen. Zo weet je zeker dat het goed zit. PS: Mocht je op vakantie gaan tijdens deze periode? Geen zorgen, neem je Home Monitor gewoon mee in je koffer!


コメント


bottom of page