top of page
Zoeken

De Sinque Wijzer is net als de weersvoorspelling...

Het leren aflezen van de Sinque Wijzer is een sleutel die de controle over je gezondheid ontgrendelt.


De Sinque Wijzer vertelt je de richting van je gewicht voor de komende 2 weken. De focus ligt niet op het gewicht van vandaag ... het is je gewichtstrend voor de toekomst waar je aan werkt.


Dit lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet.


Je kunt op koers liggen om af te vallen, terwijl als je naar de cijfers zou kijken – maar dat doen we niet, toch? 😉 — je zou zien dat je zwaarder bent dan de week ervoor. Verwarrend? Klopt. Dit is het gevolg van vele factoren (tijd van de dag, wat je eet of drinkt, medicatie en honderden andere redenen). Ons gewicht is niet statisch, het schommelt. Daarom richt Sinque zich op jouw gewichtsgebied in plaats van individuele cijfers, en laat de Sinque Wijzer je zien in welke richting je gewichtsgebied de komende 2 weken zal gaan.


Denk aan je meest gebruikelijke manier om de weersvoorspelling te bekijken. Als je woont in een stad als de mijne, São Paulo, moet je elke dag naar de weersvoorspelling kijken voordat je naar je werk gaat, want er is altijd het risico om met een stralende zon van huis te gaan en terug te komen met een storm, of het tegenovergestelde. En in Nederland, waar Dr. Romani woont, kun je alle vier de seizoenen op één dag tegenkomen! Maar dat is een ander verhaal...


Terugkerend naar de weersvoorspelling... Als je van plan bent om te reizen, is het altijd een goed idee om de weersvoorspelling te bekijken om te beslissen welke kleding je moet inpakken. Je neemt die informatie mee en je kunt je keuzes aanpassen om meer comfort tijdens je reis te garanderen. Betere voorbereiding, geen ongewenste verrassingen, beter resultaat.


De Sinque Wijzer is een hulpmiddel dat informatie over jouw gezondheid geeft met voldoende tijd om je keuzes aan te passen als je dat wilt.


Natuurlijk kun je koud en regenachtig weer voorspeld zien en toch besluiten om alleen korte broeken te nemen..

Het is aan jou om je kleding te kiezen en je koffer in te pakken - we zijn hier om je te helpen de huidige "temperatuur" over 2 weken te voorspellen.

Dus.. kies je bestemming, pak je tas in en geniet van de reis!コメント


bottom of page