top of page

Erwin Lagcher

Lifestyle Coach

Mijn naam is Erwin Lagcher en ik ben een Lifestyle Coach van Personal Fitness Nederland met 2 vestigingen, in Schoonhoven en Gorinchem. Wil jij je leefstijl op een positieve manier veranderen, afvallen en je conditie verbeteren? Neem dan contact met me op en we gaan we samen aan de slag.

Screenshot 2021-10-28 at 15.29.06.png

Starten met Sinque is simpel!

De video hiernaast is bedoeld om te starten met Sinque. Sinque heeft 15 dagen nodig tot hij voor het eerst je toekomstige gewichtstrend kan voorspellen. Blijf tot die tijd minimaal 4 keer per week jezelf monitoren en voor je het weet zal de 'Sinque Wijzer' tevoorschijn komen!

Sinque vergroot de efficiëntie van jouw programma.

Elke week berekent Sinque je gewichtsgebied en geeft deze weer door middel van verticale balken, zodat de cijfers geen verwarring veroorzaken en je jouw jouw resultaten gemakkelijk kunt inzien.

 

Eindelijk beschik je over de juiste informatie!

Koop nu je Sinque Home Monitor

De Sinque Monitor is uitgerust met een modern design en een slimme technologie. Hij kan door het hele gezin worden gebruikt.

Erwin Lagcher is een van de professionals in de gezondheidszorg die onze technologie gebruikt om de efficiëntie van zijn afvalprogramma's te vergroten, en daarmee van grotere waarde te zijn voor zijn cliënten.

Als cliënt van deze provider krijg je korting bij de aanschaf van je monitor!

Koop hier je Home Monitor
bottom of page