top of page
Zoeken

Informatie over de App Update!


We zijn verheugd je de nieuwste versie van de Sinque app te kunnen presenteren! Dit is een grote, fundamentele update boordevol verbeteringen en functies die de prestaties verbeteren en zorgen voor een soepele, betrouwbare ervaring.


Enkele hoogtepunten:


Nieuwe gewichtsvalidatiefunctie - soms kan er iets misgaan met een meting, daarom hebben we een nieuwe functie toegevoegd die automatisch herkent als er iets mis is en je vraagt om opnieuw te meten. Dit kan verschillende redenen hebben - de monitor staat niet op een harde ondergrond, je houdt je kat vast, iemand anders speelt met je Sinque app. Wat de reden ook is, de app herkent het en vraagt je beleefd om opnieuw op de monitor te gaan staan. Klaar is kees!


Verbeterde prestaties - we hebben de AI en algoritmes verfijnd, waardoor de gewichtstrend gevoeliger is dan ooit tevoren! We hebben de database bijgewerkt voor een soepelere app-ervaring, waarbij we bijvoorbeeld problemen met het inloggen en opnemen van metingen hebben opgelost.

Wat moet je doen?

De update gebeurt automatisch. De app heeft misschien even tijd nodig om zich aan te passen aan de wijzigingen - als je iets ongewoons opmerkt, probeer dan uit te loggen, de app te sluiten en opnieuw te starten. In zeldzame gevallen moet je de app verwijderen en opnieuw installeren.


Als je vragen hebt, ga dan naar de FAQ of neem contact met ons op. We helpen je graag.


Tot slot, een boodschap van je Sinque monitor: 🤖 "Ga zo door, samen staan we sterk!" 🤖


Bedankt voor het gebruik van Sinque! - Sinque Team

bottom of page