Voorkom terugval na een diëet met Sinque

Dagelijks wegen is het geheim van het vasthouden van een gezond gewicht. Zonder nummers, confrontatie, zonder frustratie. Sinque’s kunstmatige intelligentie kent jouw gewichtsfluctuaties en detecteert tijdig of je gewicht opnieuw toeneemt.

Als onze app detecteert dat je gewicht zal toenemen wordt dit aan jou getoond. Het gaat dan gelukkig slechts om een voorspelling. Je hebt dan nog 15 dagen om je levensstijl aan te passen. Zodra je weer op de goede weg bent toont Sinque je het resultaat. Geruststellend.
Hoe detecteer en voorkom je het jo-jo effect met Sinque?


Het jo-jo effect is het gevolg van een te intensief dieet. Fysiologisch leidt dit vaak na beëindiging van dat dieet, soms op korte termijn, tot gewichtstoename. Dat leidt dan vaak weer tot een hernieuwde poging tot afvallen. Los van het ontmoedigende karakter van dit fenomeen wordt het jo-jo effect in de literatuur ook in verband gebracht met andere meer nadelige gezondheidseffecten.


In het algemeen wordt er in de medische literatuur van uitgegaan dat meer dan 90 procent van mensen die een dieet volgen twee jaar na aanvang van het dieet weer terug zijn op hun oude dieet dan wel in gewicht zijn toegenomen.


Sinque helpt bij het voorkomen van het jo-jo effect. Sinque detecteert tijdens een dieet tijdig of er sprake is van ongezond gewichtsverlies. Zo helpt Sinque de professional om tijdig bij te sturen. In de periode na het beëindigen van een dieet helpt Sinque ook bij het voorkomen van gewichtstoename door het tonen van de gewichtstrend.
26 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook

Privacy en algemene voorwaarden